dijous, 25 de setembre de 2014

A Castell de fels

entre la ginesta i la mar hi ha el cel i la platja i el pinar i el rat penat i l'autovia de Castelldefels i el gat i l'ombra del terrat a la barana del sisè pis fent equilibris felins Entre el cel i el mar hi és tot l'abisme i tu en tu que avui mateix ja m'has deixat Veig el vaixell aquell en que has marxat Dividint l'aigua de mar en dos mitats de Blau i Blanc Sense amor ni cap compassió Coltell pertorbador Cor i vòmit Tall a navalla sagnant de blau i argent de la terrassa estant Jo t'imagino i ja t'enyoro Allà i aquí i allà on fos que vas penetrar-me continuada       ment           la ment i el meu més i últim i més intim instint.Cabronàssss !!! Te'n vas ? Dedicat a tu i per tu En son i vida En son i somni diria Tu tot aroma i pell Suor d'aixella i sexe el teu alè putrefacte Vull que sàpigues Encara que ja passis i no  m'escoltis Allà on siguis fill de puta Que me'l menjava sense dir res Perquè ? Tu i aquell amic tant fastigós com un orangutan D'on el vas treure ? I aquella russa o Ucraïnesa o romanesa  o francesa i l'olor a maduixa i regust a perfum per tot el passadís Oh amor! Resseguia la fina línia entre el desig i l'abúlia Del meu sexe al teu sexe Del roig encès i l'excès I els ulls en blanc i el dolor I l'olor a pixum de gat i home I l'alè i el ferum a tabac i esperma de vainilla i de crocanti als Gelats dels italians d'abaix Bàlsam facial en dèieu i reien les russes o búlgares o les amigues franceses Fent bikinis sempre amb mantega Xisclant absurdes com si algú s'ho pogués creure ! Fingiu No fingiu ens dèieu cridàveu amb la càmera al damunt Fingint vides fictícies Amors fingits Corrent pel corredor Totes magrejant-se Blanques i celestials Diabòliques i angelicals Quan varen arribar als cels de Castelldefels                                                          oh !

Jo i tu
molt lluny
de
Tu
Veient
-me
reflexa
des
al
mirall
Mirant
-nos
penetrant
-nos
Sentint
-nos
i els
udols
i
xiscles
de
gates
en cel 
bufant
com criatures
i
homes i dones
i jo
des
pullada
com
des
fullada
i
sola i 
trista des del balcó
del teu
meu
 ( nostra ?)
apartament
La Sirenita
Curiós
nom
el del puto
apartament
No ?
jo com una ingènua i estúpida adolescent esperant-te desesperant-te de tu tot allò que mai no ens vas saber donar Oh Amor dius que m'he aprimat i  es vera Que ja no tinc aquell culet tant rodonet que tan i tan et va agradar quan em vas conèixer I es vera Que estic als ossos i es vera Que el bar i la carretera m'han desgastat  I es vera mamón !

                                               
Però això 
és tot 
?
I
així
te'n vas
Grandíssim 
cabronàs 
?

    De nit 
sense dir
                 -me 
res
                   més 
Ni un 
trist 
               bes 


!
Si vas ser tu qui em va donar a provar de l'elixir que ara em mor
i em dona vida
Amor
1.entre el mar i el cel a Castelldefels hi ha la ginesta que arrabassaves de la carretera que pujava a l'apartament i em portaves sense dir res tot tornant del port quan tancava el bar Un petó de bona nit i una flor No ens calia fer l'amor per saber que ens estimàvem No ens calia ser fidels per saber que ens teníem I ara te'n vas ? Bé ja has marxat deixant-me ancorada a terra Al Rat-penat i a l'asfalt impersonal de Port Ginesta I el gasoil del port i els olis i l'escombraries del teu puti club de carretera El contra-mestre mirant-me I els guardes del parking que coi s'han pensat !  Amb el seu somrís burleta Habitacions per hores seguiré ancorada amor fins que el son em venci Ho saps ? M'adormiré somniant en  aquell viatge que ens vàrem m prometre Que tan havíem preparat com si fos el nostre viatge de noces A Punta Cana o a Mèxic Ciutat A Miami platja o a  les Islas Canarias Al Pacha d'Eivissa o ... no ho sé però tan m'era I va ser en un lloc sense lloc Ens uns mil No llocs i en mil 148 hores sense dormir amb les teves pastilletes i totes les teves amiguetes Bisnis bisnis bisnis deies I tan m'era sempre que fos al teu costat abraçats enllaçats mentre volàvem amb el descapotable que et van deixar Venent bevent de discoteca en discoteca d Sant Antoni al Divino en fi    .....ara m'hi duràs o te'n duràs a l'amigueta que l'altre nit vas conèixer al bar ....
de 
les històries 
de la Ciutat i el Mar
d'
arnaudeguerau
basades i inspirades
en 
Stories from the city , Stories from the sea


PJHarvey2PAE1rDms-c

2.foto
1.

Musses
de
Giovanni Lippari


2.
PjHarvey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada